Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hornetsi traže novu ekipu za Kamana

Èelnici New Orleans Hornetsa izdali su priopèenje za javnost u kojem stoji kako pokušavaju pronaæi ekipu s kojom bi napravili razmjenu koja ukljuèuje njihovog centra Chrisa Kamana. On u to vrijeme ni neæe igrati utakmice.

Kaman je postao èlanom Hornetsa u velikoj razmjeni kojom je Chris Paul prešao u Los Angeles Clipperse prije poèetka sezone. U redovima Hornetsa odluèili su da æe se fokusirati na razvoj mlaðih igraèa, te da se Kaman ne uklapa u njihove dugoroène planove.

“Razgovarali smo s Chrisom i odluèili da se naši putevi moraju razdvojiti”, stoji u priopèenju Della Dempsa, generalnog menadžera Hornetsa. “Zajednièki smo donijeli odluku da Chris neæe igrati utakmice dok ne pronaðemo ekipu u koju æemo ga razmijeniti. On se ponašao kao izraziti profesionalac tijekom cijelog procesa i na tome mu zahvaljujemo.”

Prvi centar Hornetsa je Emeka Okafor, a na visokim pozicijama još imaju Jasona Smitha, Gusatava Ayona i Al-Farouq Aminua, igraèe koji æe prema rijeèima trenera Montyja Williamsa dobivati više prilike od Kamana, tako da ga nema smisla zadržavati u momèadi.

Kaman je odigrao sve utakmice Hornetsa ove sezone osim posljednje dvije. Tijekom 22 minute koje je prosjeèno boravio na parketu bilježio je 9,2 poena i 6,6 skokova po utakmici. Hornetsi su trenutno na samom zaèelju Zapadne konferencije s 4 pobjede i 15 poraza, a prema svemu sudeæi tamo æe i ostati sve do kraja sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE