Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Hornetsi upisali drugu pobjedu zaredom

Sinoæ su u NBA ligi odigrane tri utakmice, Spursi su nakon juèerašnjeg poraza protiv Mavsa upisali još jedan protiv Jazzera. Oslabljeni Hornetsi koji igraju bez ozljeðenog Paula nanjeli su i treæi ovosezonski poraz Sunsima. A Lakersi su bez veæih problema savladali Bullse.

Hornetsi pod palicom novog trenera Jeffa Bowera upisali i drugu  pobjedu zaredom. Peða Stojakoviæ ubacio je 25 koševa uz 13 skokova, trice je gaðao 7:11. Bio je to njegov prvi double double uèinak nakon 21. sijeènja. Devin Brown i rookie Marcus Thornton ubacili su po 19 koševa. Domaæine je predvodio Amare Stoudemire sa 23 koša.

Spursi su upisali i šesti ovosezonski poraz, Tim Duncan je ubacio 21, a George Hill 18 koševa.  Kod Jazzera dvojica igraèa upisala je double double Carlos Boozer (18k i 11sk) i Deron Williams (21k i 10a). Dobru partiju pružio je i igraè sa klupe Paul Millsap, ubacio je 20 koševa uz 7 skokova.

Nakon utakmice Gregg Popovich trener Spursa je izjavio:“Jako sam sretan sa èinjenicom da su igraèi dali sve od sebe, sada tek slijede utakmice protiv momèadi koje su puno iskusnije i rade mnogo manje pogrešaka”.

Lakersima se vratio oporavljeni Pau Gasol, koji je bio najbolji igraè na parketu te je utakmicu završio s 24 koša, 13 skokova i tri asistencije. Bullse, koji su doživjeli svoj peti poraz, predvodio je Derrick Rose s 20 koševa, jednim skokom i šest asistencija.

Rezultati:

New Orleans Hornets – Phoenix Suns 110:103 (video)
San Antonio Spurs – Utah Jazz 83:90 (video)
Los Angeles Lakers – Chicago 108:93 (video)

Latest Posts

NE PROPUSTITE