Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Houston: Došao Boykins, ozljeda Dragiæa, Lowry završio sezonu?

Houston Rocketsi su nakon dodatnih pet minuta igre noæas pobijedili Sacramento Kingse. No, uz èinjenicu da su i dalje u borbi za ulazak meðu osmoricom najboljih na Zapadu, nemaju previše razloga za zadovoljstvo.

Naime, u dodatnih pet minuta igre (ponovno) je gležanj ozlijedio njihov prvi playmaker nakon izostanka Kylea Lowryja, Goran Dragiæ. Slovenski reprezentativac je minutu prije kraja veæ èetvrti put u svojoj karijeri izvrnuo gležanj te zbog toga bio prisiljen napustiti parket.

“Usprkos ozljedi sutra æu biti spreman za Dallas. Najvjerojatnije æe biti prisutni lakši bolovi, no vraæam se”, poruèio je Dragiæ odmah nakon susreta.

“Nisam znao da li da napustim teren ili pogledam zadnju minutu s klupe. Ozljeda je bila prejaka, nisam se mogao vratiti. No kakogod, sreæom upisali smo novu pobjedu.”

Gogi je upisao novi double-double uèinak od 14 poena i 10 asistencija za provedene 32 minute na parketu.

Došao Boykins

No, ono što veseli je odlièan uèinak 36-godišnjeg veterana Earla Boykinsa u debitantskom nastupu u dresu Rocketsa. Naime, samo nekoliko sati prije susreta èelništvo teksaškog kluba potpisalo je s malešnim Boykinsom 10-dnevni ugovor.

Košarkaš koji je u NBA ligi proveo 12 godina je u noæašnjem susretu odigrao 22 minute, a za to vrijeme upisao 10 poena i 5 skokova.

O novom suigraèu je Dragiæ u kratko rekao: “Boykins je iskusan košarkaš, ima iskustva u NBA ligi i sigurno nam može puno pomoæi. Usprkos svim poteškoæama moramo i dalje misliti iskljuèivo na svoju igru.”

Koliko dugo æe se Boykins zadržati u Houstonu još nije poznato, ali æe sigurno ovisiti o situaciju Kylea Lowryja koji je juèer prvi put nakon hospitalizacije proveo vrijeme s ekipom.

Prema trenutnim informacijama Lowry æe zbog infekcijske bolesti još najmanje 2 tjedna biti na lijeèenju, dok vrijeme povratka i dalje nije poznato, a moguæe je i da bi Lowry mogao prijevremeno zakljuèiti ovu sezonu.

Nije sporno kako bi to bio veliki udarac za Houston, usprkos odliènim igrama Gorana Dragiæa i dolaskom iskusnog Boykinsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE