Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Houston doveo Dalemberta

Èetiri dana prije poèetka nove NBA sezone Houston Rocketsi doveli su centra Samuela Dalemberta. On nije uspio pronaæi zajednièki jezik sa Sacramento Kingsima te su pregovori obustavljeni u srijedu.

Nakon što su Kingsi odbili potpisat èetverogodišnji ugovor vrijedan 21 milijun dolara s Chuckom Hayesom koji nije prošao fizikalni pregled, zapoèeli su intenzivnije na radu za postizanje ugovora s Dalembertom.

U utorak je Dalembert izjavio za Fox News da oèekuje ostanak u Sacramentu. Meðutim, dvije strane se nisu mogle dogovoriti oko uvjeta dvogodišnjeg ugovora koji su Kingsi predstavili.

Bilo je govora ranije ovog tjedna da se Houston zanima za Dalemberta, ali su smatrali da traži previše novca te se nisu trudili u pregovorima. Nakon što nije postigao ugovor s Kingsima, Rocketsi u oèaju za popunjavanjem mjesta centra nakon neuspjeha dovoðenja Pau Gasola ponovo pregovaraju s Dalembertom, sada uspješno.

Za dovoðenje ovog centra koji je prošle sezone postizao 8,1 koš i hvatao 8,2 skoka po utakmici bili su zainteresirani Miami Heat i Boston Celticsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE