Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Houston i dalje bez pobjede

Spursi su se u produžecima pobrinuli za još jedan poraz Houstona koji u pet odigranih susreta u ovoj sezoni još nije slavio. Konaèni rezultat susreta je bio 124:121.

Glavni krivac za poraz Houstona je bio Tony Parker koji je ubacio 21 poen, ukljuèujuæi i sedam poena u produžetku, a uz to je dodao i 14 asistencija. Kod poražene ekipe je Scola dodao 20 poena i 8 skokova, dok je Kevin Martin ubacio 24 poena.

New Jersey je još jednom stradao na Floridi. Nakon što su juèer izgubili protiv Magica danas su od njih bolji bili igraèi Miamija. Dwyane Wade je predvodio svoju momèad sa double-double uèinkom od 29 poena i 10 skokova. James je dodao 23 poena i 9 asistencija, dok je Bosh ubacio 21 poen.

Dva produžetka su bila igrana u državi Mormona. U Salt Lake Cityju je domaæa momèad, Utah Jazz nakon skoro sat vremena borbe svladala Clipperse. Pobjednièki koš je zabio Deron Williams slabih 7 sekundi prije kraja drugog produžetka za rezultat 109:107. Odnosno, Eric Gordon je na drugoj strani promašio šut za pobjedu Clippersa. Inaèe, Deron je susret završio sa 30 poena, 8 skokova i 7 asistencija, dok je Gordon ubacio 27 poena uz 5 asistencija i isto toliko skokova.

Dallas je pred domaæom publikom priznao poraz protiv Denvera. Carmelo Anthony i suigraèi su potpuno zasluženo došli do èetvrte pobjede. Anthony je ubacio 27 poena, dok je 18 dodao Billups. Kod poražene ekipe je najuspješniji bio Jason Terry sa 26 poena, a Dirk Nowitzki je upisao 23 poena.

Za kraj spomenimo da su gostujuæe pobjede ostvarili igraèi Clevelanda u Washingtonu, Orlanda u Charlottu, New Orleansa u Milwaukeeju i Memphisa u Sacramentu. A gostujuæu pobjedu nisu uspjeli ostvariti Raptorsi u Portlandu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE