Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Houston Rocketsi i OKC službeno potvrdili Westbrook-Paul trade

Houston Rocketsi i OKC su i službeno potvrdili trade Russella Westbrooka iz Oklahoma City Thundera za Chrisa Paula, dva picka prvog kruga drafta 2024. i 2026. godine, te pravo na zamjenu dva izbora drafta u prvom krugu 2021. i 2025. godine.

Vijest o tradeu prvi put je izašla prošli četvrtak. Trade je omogućio da Westbrook i James Harden ponovno združe snage, budući da su zajedno igrali u OKC-u od 2009-12. Očekuje se da će se Thunder pokušati trejdati Paula negdje drugdje, ali se može suočiti s izazovima s obzirom na tri godine i 120 milijuna dolara preostalih u ugovoru 34-godišnjeg igrača.

OKC je u utorak putem Twittera odao počast Westbrooku.

Russell Westbrook je najvažniji igrač u kratkoj povijesti Oklahoma City Thundera, rekao je potpredsjednik Sam Presti. Ostavio je neizbrisiv trag u ovom timu, gradu i državi. Nitko od nas nije mogao predvidjeti igrača kakav je postao i svi smo duboko ponosni na njegov doprinos uspjehu franšize i našoj zajednici.

Paul je igrao samo dvije godine u Houstonu, a navodno je u prošloj sezoni došlo do velike svađe i nesuglasica s Hardenom te je to vjerojatno jedan od glavnih razloga njegove razmjene.

Vlasnik Rocketsa Tilman Fertitta navodno je u ponedjeljak NBA liga kaznila s 25.000 dolara zbog javnog razgovora o trejdu prije nego što je postao služben.

Latest Posts

NE PROPUSTITE