Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard ide na operaciju, sezona gotova

Sezona je definitivno gotova za centra Orlanda Dwighta Howarda. Sam je košarkaš u razgovoru za ESPN.com najavio da æe uskoro na operaciju leða što znaèi da ga neæe biti niti u Londonu na Olimpijskim igrama.

All-Star centar Magica obznanio je da mora na operaciju leða, a informaciju je potvrdio i generalni menadžer kluba Otis Smith u èetvrtak naveèer.

“U najboljem je Howardovom interesu da tu operaciju obavi što ranije”, rekao je Smith, a izostanak s Olimpijskih igara najavio je igraèev menadžer Dan Fegan.

“Operacija koju æe u petak u Los Angelesu obaviti sigurno æe ga sprijeèiti u nastupu za reprezentaciju u Londonu.”

“Pokušao sam igrati, ali stanje se samo pogoršavalo”, rekao je Howard o problemu koji ga muèi još od ožujka.

“Lijeènici predviðaju da s rehabilitacijom mogu poèeti odmah po zahvatu, a za puni ritam treninga trebao bih biti spreman za oko èetiri mjeseca. Nisam posebno zabrinut jer æu se sigurno vratiti još jaèi”, naglasio je centar Orlanda.

Predsjednik amerièkog košarkaškog saveza Jerry Colangelo u èetvrtak naveèer još nije bio upoznat s Howardovom odlukom, pa nije želio špekulirati o eventualnim posljedicama po olimpijsku momèad SAD-a. Svoje žaljenje zbog izostanka Howarda s popisa putnika za London veæ je izrazila i najveæa zvijezda amerièke reprezentacije LeBron James.

“On je bio važan dio naše reprezentacije i jako sam tužan što smo ga izgubili zbog ozljede”, izjavio je košarkaš Miamija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE