Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard: Ispričavam se navijačima Orlanda

Centar Los Angeles Lakersa i veliko pojačanje s kojim su najavili pohod na naslov prvaka, Dwight Howard sve bolje i bolje izgleda na parketu nakon ozljede leđa i njegovim boljim igrama počeli su Lakersi sve češće pobjeđivati.

Od početka sezone bilo je očito da Howard nije onaj pravi, da ne možete skočiti kao prošlih sezona i da nema tu eksplozivnost i pokretljivost zbog koje je tri uzastopne godine bio proglašavan najboljim obrambenim igračem lige. Kako on igra bolje, tako su i Lakersi bolje te su uspjeli doći na osmu poziciju Zapada, koja ih vodi u doigravanje.

Sutra će Lakersi odigrati novu utakmicu, gostovat će u Orlandu, gradu u kojem je Howard proveo prvih 8 sezona svoje karijere, te će to biti njegov prvi povratak u Amway Center od razmjene u Lakerse. Ovom prilikom Howard je za USA Today progovorio o svojim danima u Orlandu te se ispričao navijačima Magica zbog načina na koji ih je napustio.

“U Orlandu sam mnogo toga napravio na krivi način”, započeo je Howard. “Ako postoji netko u Orlandu koga sam time uzrujao, želim mu se ispričati. Volim taj grad i htio sam učiniti sve oko sebe zadovoljnima. Orlando je bio moj cijeli život i odluka o napuštanju bila mi je najteža u životu.”

Podsjetimo, Howard je prije otprilike godinu i pol zatražio razmjenu iz Orlanda, ali tada čelnici ekipe nisu mogli udovoljiti njegovim zahtjevima, nego su ga tek prošlo ljeto razmijenili u Los Angeles. Tim je postupkom Howard razočarao mnoge navijače Orlanda te će biti zanimljivo vidjeti kako će ga dočekati kada istrči na parket Amway Centra.

Ove je sezone novi centar Lakersa na prosjecima od 16,2 poena i 12,3 skoka po utakmici, što su impresivne brojke, ali ipak su među najslabijima u njegovoj karijeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE