Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard: Kina ili Europa svakako su opcije

U razgovoru za Associated Press trostruki uzastopni najbolji obrambeni košarkaš NBA lige Dwight Howard (25) izjavio je kako ozbiljno razmišlja o nastupalju u Kini ili Europi u sluèaju da lockout u NBA ligi potraje.

“Nisam u moguænosti prièati o tome, ali postoji velika vjerojatnost da odem u Kinu ili preko mora da bih igrao košarku”, rekao je centar Orlando Magica koji je 2009. godine igrao veliki finale NBA lige.

“Za mene je najvažnije da ne odajem previše informacija, ali opet u isto vrijeme da ljudima kažem što se sa mnom zbiva. Ne želim ovdje samo sjediti i èekati, zaboraviti na košarku i propustiti prilike da bih napredovao”, dodao je igraè koji æe na ljeto 2012. godine biti jedno od najveæih imena na tržištu uz Chrisa Paula i Derona Williamsa.

“Ako odluèim otiæi “preko bare” najvažnije mi je da napredujem, znaèi ne da radim stvari koje inaèe radim, nego da popravim stvari u kojima nisam dobar. Stoga bih mogao iskoristiti taj period za rad na svojim vještinama i ostati u sjajnoj formi”, zakljuèio je peterostruki All-Star.

Latest Posts

NE PROPUSTITE