Howard: Lakersi su prvi favorit, ne Miami

Od kada se u Miamiju okupila velika trojka koju èine starosjedilac Dwyane Wade i novopridošli LeBron James i Chris Bosh, ne prestaje se govoriti o velikim favoritima za prsten prvaka.

Favorita za NBA naslov, jasno, ima nekoliko, a prvi meðu jednakima trebali bi biti Los Angeles Lakersi. Tu su i dodatno osnaženi iskusni Boston Celticsi. S uma nikako ne treba smetnuti niti potentnu momèad Orlando Magica predvoðenu dominantnom peticom lige, Dwightom Howardom.

“Cijelo vrijeme slušamo Miami æe pobijediti, napraviti æe ovo ili ono, a svi si zapravo mislimo kako nisu odigrali još niti jednu utakmicu, pa zbog èega onda od njih stvarati prvake” pita sebe i druge Howard i nudi odgovor:

“Možda zbog toga što imaju dobre igraèe? Pa, imaju ih i druge momèadi. Imamo je i mi i takve nas prièe motiviraju da se pokažemo u najboljem svijetlu. To je dobro.”

“Znam da svi jedva èekaju vidjeti trojac zajedno na dijelu, ali zaboravljate na još jednu momèad. Los Angeles Lakersi su aktualni prvaci veæ dvije uzastopne godine. Oni su momèad koju treba ganjati” zakljuèio je Howard.