Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard: Mislim da je preda mnom i Lakersima prekrasna buduænost

Na konferenciji za novinare Los Angeles Lakersi su predstavili svoje superpojaèanje: 26-godišnjeg košarkaša Orlando Magica Dwighta Howarda, najdominantnijeg centra današnjice.

“Drago mi je da je transfer napokon realiziran. S Orlandom se nisam rastao na najbolji naèin, ali mislim da je rastanak bio najbolje rješenje. Došlo je vrijeme da i ja i klub okrenemo novu stranicu”, rekao je na predstavljanju igraè koji je osam proteklih godina odradio u floridskom klubu, u kojem se razvio u najboljega obrambenog igraèa današnjice.

Došao je u razmjeni koja je ukljuèivala èetiri kluba i 12 košarkaša. Lakersi su za njega žrtvovali dvije godine mlaðega i tehnièki potkovanijeg centra Andrewa Bynuma, koji je preselio u Philadelphiju.

“Danas je novi poèetak za sve: Orlando, Lakerse i za mene. Kreæemo ispoèetka. Vjerujem da su ispred mene, kao i ispred Lakersa, velike i lijepe stvari.”

“Kako æe me doèekati u Orlandu? Sigurno ne dobrodošlicom, ali ne mogu reæi da to neæu razumjeti.”

U novom æe klubu Howard, kao što je i u Orlandu, nositi broj 12. Tehnièki se ne treba seliti u Los Angeles: ondje boravi od travnja, kada je u Kaliforniji operirao leða.

Latest Posts

NE PROPUSTITE