Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard: Moja leđa nisu problem

Dwight Howard definitivno i dalje spada u sam vrh centara u NBA ligi, no jedna stvar je kristalno jasna – nije niti sjena onog Howarda prije operacije leđa koju je morao obaviti u travnju 2012. godine.

Prošlu sezonu odradio je daleko ispod svojih najboljih dana u dresu Orlando Magica, s 13,7 koševa i 11,8 skokova po utakmici pomogao je svojim Houston Rocketsima da dođu do prvog kruga doigravanja gdje su ih s 4-1 svladali Golden State Warriorsi.

No, odlučio je okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri te je ovog ljeta potpisao trogodišnji ugovor s Atlanta Hawksima vrijedan 70,5 milijuna dolara te će povratkom na Istok pokušati oživjeti svoju karijeru.

U izjavi za tamošnje novine osvrnuo se spomenutu operaciju od prije nekoliko godina: “Moja leđa nisu problem i mislim da mi neće predstavljati problem do kraja karijere“, demantirajući tako sve dosadašnje glasine.

30-godišnji Dwight možda odrađuje i posljednji unosan ugovor u karijeri te će se pokušati uklopiti u sustav temeljen na timskoj igri koji već godinama njeguje trener Hawksa Mike Budenholzer i “uskočiti u cipele” Ala Horforda koji je nakon dugih 9 godina odlučio promijeniti sredinu te je postao članom Boston Celticsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE