Tuesday, December 6, 2022

ZADNJE OBJAVE

Howard: Ne znam što više mogu napraviti u Orlandu

Jednom kada završi lockout u NBA ligi jedna od glavnih tema koja æe se provlaèiti kroz amerièke medije bit æe buduænost trostrukog uzastopnog najboljeg obrambenog košarkaša lige Dwighta Howarda (25).

- Advertisement -

Naime, 211 centimetara visoki snažni centar sljedeæeg æe ljeta imati status slobodnog agenta, a kako sada stvari stoje, malo je vjerojatno da ga njegov aktualni klub Orlando Magic može zadržati. Howard želi momèad koja æe biti sposobna boriti se za naslov, a to u Orlandu trenutno nema.

“Sada se nalazim u teškoj poziciji jer osjeæam da sam ovdje uèinio toliko mnogo i jednostavno ne znam što više mogu napraviti. Ne mogu živjeti za nekoga drugoga. Trenutno ne znam kakvu æu odluku donijeti. Svi žele da doðem ovdje, doðem ondje. Zovu me, doði u našu momèadi, napravi ovo, napravi ono. Dobar je osjeæaj biti željen”, rekao je Howard u razgovoru za Esquire.

“Najteži dio za mene je grad, ljudi. Nazvali su burgere po meni u Orlandu, imaju web-stranicu na kojoj kažu “Molim te ostani”. Volim ovaj grad i ljude. Sjedio sam na klupi s ruènikom preko glave jer osjeæam strast ljudi na tribinama. Ali samo mislim na ono što æe biti najbolje za ono što želim postiæi u životu. A ne želim da mi se vrata zatvaraju, gdje god vrata bila”, dodao je prvi izbor NBA drafta iz 2004. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE