Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard: Ne znam što više mogu napraviti u Orlandu

Jednom kada završi lockout u NBA ligi jedna od glavnih tema koja æe se provlaèiti kroz amerièke medije bit æe buduænost trostrukog uzastopnog najboljeg obrambenog košarkaša lige Dwighta Howarda (25).

Naime, 211 centimetara visoki snažni centar sljedeæeg æe ljeta imati status slobodnog agenta, a kako sada stvari stoje, malo je vjerojatno da ga njegov aktualni klub Orlando Magic može zadržati. Howard želi momèad koja æe biti sposobna boriti se za naslov, a to u Orlandu trenutno nema.

“Sada se nalazim u teškoj poziciji jer osjeæam da sam ovdje uèinio toliko mnogo i jednostavno ne znam što više mogu napraviti. Ne mogu živjeti za nekoga drugoga. Trenutno ne znam kakvu æu odluku donijeti. Svi žele da doðem ovdje, doðem ondje. Zovu me, doði u našu momèadi, napravi ovo, napravi ono. Dobar je osjeæaj biti željen”, rekao je Howard u razgovoru za Esquire.

“Najteži dio za mene je grad, ljudi. Nazvali su burgere po meni u Orlandu, imaju web-stranicu na kojoj kažu “Molim te ostani”. Volim ovaj grad i ljude. Sjedio sam na klupi s ruènikom preko glave jer osjeæam strast ljudi na tribinama. Ali samo mislim na ono što æe biti najbolje za ono što želim postiæi u životu. A ne želim da mi se vrata zatvaraju, gdje god vrata bila”, dodao je prvi izbor NBA drafta iz 2004. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE