Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard: Nisam otišao zbog Kobeja, ali teško je s njim igrati

Neslavno je okončana vrlo kratka era Dwighta Howarda u Los Angeles Lakersima. Teški centar je igrao samo jednu sezonu u ugledniku sa Zapada, a sada je već popularni “Superman” u novoj momčadi.

Okrenuo je Howard leđa Lakersima i pojačao Houston s kojim će pokušati napraviti daleko veće stvari nego ih je napravio u Lakersima. Američki mediji su, uslijed njegovog odlaska, pisali kako je glavni razlog odlaska neslaganje s Kobejem Bryantom, odnosno, Howard je navodno tražio status prve zvijezde u momčadi.

Pisalo se i kako je postavio ultimatum čelnicima kluba iz Los Angelesa koji je u prevedenom smislu značio “ili Kobe ili ja”. No, nekoliko dana nakon toga Howard je progovorio:

“Ne, nisam otišao zbog Kobeja, makar je s njim stvarno teško igrati u momčadi”, rekao je Howard i nastavio:

“No, to nema nikakve veze s mojim odlaskom. Jednostavno sam procijenio kako bi odlazak u Houston bila daleko bolja opcija za moju karijeru. Inače, s Kobejem nije uvijek bilo lako, makar smo imali i lijepih trenutaka.”

Howard je dodao:

“Pa, svi znamo da je kraj Kobea teško igrati. On uživa u postizanju koševa i naravno da sam mogao dobiti daleko više lopti i prostora nego što sam ga dobio u Lakersima. Ali, ponavljam, uopće ne želim gledati kako Kobe igra i ništa u svezi njega. Koncentriran sam na sebe i odlučio sam da mi je pametnije otići i prihvatiti Houston. Nadam se da sam i pogodio u toj procjeni.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE