Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard odbio produljiti s Orlandom

U razgovoru za NBA.com, trostruki uzastopni najbolji obrembeni košarkaš NBA lige Dwight Howard rekao je da nema namjeru potpisati produljenje ugovora s Orlando Magicom, što znaèi da æe sljedeæeg ljeta imati status slobodnog agenta.

Govoreæi u stanci Adidasovog Eurocampa u Trevisu, Howard je u dobrom raspoloženju objasnio kako želi ostati u Orlandu, ali da su unutar momèadi potrebne odreðene promjene da bi se konkuriralo za naslov, a takav je stav prenio i vlasniku Mgaica Richu DeVosu.

“Želim osvojiti naslov i mislim da vlasnici to znaju. To je bio moj cilj i misija otkako sam stigao u NBA ligu. Nemam nikakvih drugih ciljeva u planu. Moj je glavni cilj osvojiti naslov i želim u momèadi 14 igraèa koji misle jednako kao i ja”, rekao je 25-godišnji centar Magica.

Upitan ima li takve igraèe sada u momèadi Howard je rekao:

“Ponekad su deèki cijelim srcem unutra, a onda ponekad moji suigraèi dopuste da im u uho uðu neke stvari koje onda utjeèu na njihovu igru i pristup utakmici. Rekao sam vlasnicima da u momèadi moramo imati igraèe koji æe igrati maksimalno 48 minuta i koji æe dati sve od sebe za naslov.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE