Friday, September 17, 2021

ZADNJE OBJAVE

Howard predvodi najbolju obrambenu petorku lige

Centar Orlando Magica Dwight Howard, trostruki uzastopni najbolji obrambeni igraè NBA lige, predvodnik je najbolje obrambene petorke najjaèe košarkaške lige svijeta.

Howard je ukupno skupio najviše, 56 bodova, od strane 30 NBA trenera koji su glasovali u izboru, od èega ga je 27 struènjaka svrstalo u prvu obrambenu petorku lige. Prilikom glasovanja trenerima nije bilo dozvoljeno davati glas igraèima vlastite momèadi, a bodovalo se na naèin da su dva boda dodijeljena za izbor u prvu petorku, a jedan za izbor u drugu.

Podsjeæamo, tijekom regularnog dijela sezone Howard je predvodio igraèe NBA lige prema broju double-double uèinaka (66), a bio je drugi najbolji skakaè (14,1 skok) i èetvrti najbolji bloker lige (2,38).

U najjaèoj obrambenoj petotrci lige uz Howarda su svoje mjesto još pronašli i Rajon Rondo (Boston, 39 bodova), LeBron James (Miami, 38 bodova), Kobe Bryant (LA Lakers, 33 boda) i Kevin Garnett (Boston, 33 boda).

U drugoj obrambenoj petorci lige našli su se Tony Allen (Memphis), Chris Paul (New Orleans), Tyson Chandler (Dallas), Andre Igoudala (Philadelphia) i Joakim Noah (Chicago).

Latest Posts

NE PROPUSTITE