Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard priznao da još uvijek nije fizički spreman

Novi igrač Lakersa od ove sezone, Dwight Howard, izjavio je kako još uvijek osjeća posljedice operacije koju je obavio u travnju, a radilo se o operaciji diska u leđima. Vratio se i prije zadanog roka oporavka, ali još uvijek nije u formi kao što je to bila prije operacije.

“Ja sam još uvijek u nekom procesu oporavka”, rekao je Howard. “Ljudi to još uvijek ne razumiju. Oni će samo doći na utakmicu i vidjet će mojih par zakucavanja i blokova te će reći da sam se vratio u formu. No, potrebno je još uvijek neko vrijeme da se to zaliječi. Ovdje se ne radi o nekoj lakšoj ozljedi, stoga sam vrlo strpljiv. Sve će doći na svoje mjesto.”

Howard ove sezone pruža malo slabije brojke nego prethodne sezone, te je na prosjecima od 17,8 poena, 11,9 skokova i 2,6 blokada.

“Nekad mi se zna dogoditi da uopće ne osjećam svoje noge. Doktori su mi rekli da će se to događati. Za potpuni oporavak treba najmanje oko 9 mjeseci da bi mi se snaga potpuno vratila u noge. Dakle, ja sam još uvijek u tom procesu”, zaključio je Howard.

Latest Posts

NE PROPUSTITE