Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard: Prvo moramo biti dobri, da bi uopæe bili odlièni

Serija poražavajuæih rezultata za NBA momèad Los Angeles Lakersa traje i dalje. U predsezoni su izgubili svih osam utakmica, ali što je još lošije izgubili su i dvije startne u osnovnom dijelu sezone.

Nakon što ih je Dallas premijerne veèeri pobijedio u Los Angelesu 99:91, 24 sata kasnije su Lakersi pali i kod Portlanda (116:106). U drugoj je utakmici odlièno igrao Dwight Howard, ovoljetno pojaèanje iz Orlanda, no to je u konaènici malo znaèilo za utakmicu u Portlandu.

Ipak, recimo da je Howard postigao 33 poena, uz 14 skokova i pet asistencija, a slobodna bacanja je gaðao fascinantnih 15-19. Samo dan ranije je protiv Dallasa pogodio tek tri od 14 bacanja.

“Ovo je oèiti pokazatelj da moramo nauèiti igrati zajedno. Prvo moramo biti uopæe dobri, da bi jednog dana bili odlièni”, rekao je Howard i dodao:

“Nismo niti mi sami mislili da æemo odmah biti genijalni na parketu. Ovo je proces. Puno æe nam trebati treninga i utakmica da pokažemo naše pravo lice. Uostalom, nije bitno što sada gubimo. Bitno je da na kraju sezone pobjeðujemo. Prsten je ono što nas zanima i na tome radimo.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE