Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Howard želi ostati u Orlandu

Najbolji centar lige i igraè Orlando Magica, Dwight Howard, izjavio je kako bi volio provesti cijelu NBA karijeru u svom sadašnjem klubu.

“Volim Orlando. Grad je bio jako dobar prema meni i zaista bih volio završiti karijeru ovdje. Želim osvojiti naslov prvaka, i to ga osvojiti u Orlandu”, izjavio je 25-godišnji Howard.

Premda Howard postaje slobodan igraè tek 2012., veæ se u NBA krugovima naveliko špekulira hoæe li ostati u Orlandu, ili æe se pridružiti nekoj drugoj momèadi pozicioniranoj na veæem tržištu i sa veæim šansama za naslov prvaka.

Ova Howardova izjava æe zasigurno nakratko “smiriti strasti”, no vjerojatno nas oèekuje još mnogo glasina i prevrata u “sluèaju Howard”, kao i po pitanju ponajboljih razigravaèa lige, Chrisa Paula i Derona Williamsa, koji su takoðer na ljeto 2012. slobodni igraèi.

Statistièki Howard igra najbolju sezonu karijere. Dok je zadržao impresivne brojke skokova (13,9) i blokada (2,3) po utakmici, napokon se Dwight prikljuèio NBA eliti i na ofenzivnom planu. Sa 23,1 košem po utakmici (prošle sezone 18,3) je trenutno 9. strijelac lige, dok mu je s veæim brojem šuteva iz igre postotak ubaèaja iz igre sa 60%  i dalje ostao na iznimno visokoj razini.

Latest Posts

NE PROPUSTITE