Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Huges: Neæu brijati bradu dok ne promijenim klub

31-godišnji bek šuter Larry Huges pustio je bradu i kaže da je neæe brijati sve dok ne bude mijenjan ili dok ne poène biti pravi igraè, u prijevodu, ukoliko ne bude dobivao željenu minutažu u Knicksima želi otiæi iz kluba.

Ja neæu igrati i ja to znam“, rekao je Huges, oèito razoèaran svojom ulogom u momèadi. Huges je u zadnjih mjesec dana ušao tek u dvije utakmice po nekoliko minuta, jer dok je Al Harrington ozljeðen trener Knicksa Mike D’Antoni priliku radije daje 29-ogodišnjem Jonathanu Benderu. Rekao je da mu nedostaje parket, te da ne može biti isfrustriraniji nego što je sada.

Huges zaraðuje 14 milijuna dolara po sezoni a free agent postaje tek 1.srpnja. Rekao je da mu je ovaj sijeèanj bio mjesec u kojem nije radio apsolutno ništa, te da se sa agentom dogovara i traži naèine kako što prije otiæi iz Knicksa. Takoðer je napomenuo da æe se ovo riješiti ovih dana, te da æe za svoju novu momèad izabrati neku gdje æe dobivati zadovoljavajuæu minutažu.

Napomenimo, Larry Huges je roðen 23. Sijeènja 1979 godine. Na draftu 1998. izabran je kao 8. izbor prve runde od strane Philadelphia 76ersa, koji su ga nedugo zatim mijenjali u Golden State Warriorse da bi u sezoni  2004/05 bio izabran u najbolju obrambenu petorku NBA lige. Tada su mu Cavaliersi uputili poziv u svoje redove, kojega je naravno prihvatio i potpisao ugovor od 70 milijuna dolara za 5 godina, da bi za jednu sezonu otišao u Bullse, te da bi prošle godine potpisao za svoj sadašnji klub – New York Knickse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE