Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

I Clippersi se ukljuèili u utrku za Iguodalu

Andre Iguodala sve se èešæe spominje u raznim tradeovima, a najnovija destinacija mogla bi biti Los Angeles Clippersi. U suprotnom smjeru Clippersi bi poslali iskusnog centra Chrisa Kamana.

Uz Blakea Griffina i DeAndrea Jordana utakmice Clippersa nikada nisu dosadne, a dolaskom Iguodale dodatno bi dobili na atletizmu i atraktivnosti. Uz to što je kompletan igraè u napadu, poznat je kao jedan od najboljih obrambenih igraèa na poziciji krila. Zadnjih nekoliko sezone Kaman je imao velikih problema sa ozljedama pa se njegov izostanak ne bi previše odrazio na igru Clippersa. Za vrijeme njegovog odsustva DeAndre Jordan je odlièno iskoristio svoju priliku, no još je uvijek igraè u razvoju, te bi ostankom iskusnog centra mogao gubiti na minutaži.

Što se Sixersa tièe, oni bi ovim potezom dobili centra neupitne kvalitete, te bi isto tako uštedjeli nešto novca jer Kamanu sljedeæe godine istièe ugovor. Na poziciji krila više bi vremena na parketu dobio Evan Turner, te bi nastavili graditi svoju mladu i potentnu ekipu.

Prema nekim izvorima Iguodala se veseli ideji selidbe u Clipperse, no èini se da æe do spomenute razmjene teško doæi. Uz to spominje se njegov trade u Orlando koji se za njegove usluge spreman odreæi Jameera Nelsona i Hede Turkoglua, te se pregovara sa Warriorsima koji bi u zamjenu poslali odliènog šutera Montu Ellisa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE