Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

I Cuban želi Carmela Anthonya

Carmelo Anthony, 26-godišnji košarkaš Denver Nuggetsa, i dalje je glavna zvijezda moguæeg tradea u NBA ligi.

Do 24. veljaèe NBA momèadi mogu raditi zamjene, a uoèi sezone, kao i tijekom nje, ime Carmela Anthonyja se najèešæe spominjalo u prièama. Najdulje je trajala moguænost njegovog prelaska u New Jersey, a gotovo jednako uèestalo se prièalo o dolasku popularnog Mela u New York.

Sada se i Dallas ubacio u borbu za krilnim igraèem koji je bio jedna od zvijezda drafta 2003. godine. Tada ga je Denver uzeo kao treæi izbor, a prije njega su “iz izloga” uzeti LeBron James i Darko Milièiæ.

“Ako postoji moguænost potpisati igraèa kao što je Anthony napravit æu skoro sve da u tome uspijem” rekao je Mark Cuban, kontroverzni vlasnik Dallas Mavericksa.

Trenutaèno je Dallas s omjerom 33-15 treæa momèad na Zapadu, a unatoè tome što nakon San Antonija imaju najdulji niz nastupanja u doigravanju, pamte tek jedan veliki finale, kada je 2006. Miami bio bolji.

I ove sezone Dallas ima ambicije postati prvakom, a u tome ih je unazadila ozljeda Carona Butlera, igraèa startne petorke, kojeg neæe biti do kraja sezone. U tu svrhu su doveli prije nekoliko dana Predraga Stojakoviæa, ali žele i Anthonyja kako bi posve pojaèali igraèki kadar.

Ipak, moguæe dovoðenje Mela bi tražilo mnogo toga zauzvrat. Vjerojatno su samo dva košarkaša sigurna da neæe biti involvirana u taj moguæi “trade” – Dirk Nowtizki i Jason Kidd.

Latest Posts

NE PROPUSTITE