Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

I Dallas želi Anthonya?

Dallas Mavericski, jedna od ekipa s najboljim startom u ovoj sezoni oštro je krenula u lov na Carmelo Anthonya kako tvrde izvori. Dallas trenutno ima zavidan omjer od 23 pobjede i samo 5 poraza. Kraða Anthonya od milijardera Prokhorova i Knicksa iz New Yorka stavilo bi veæ odlièni Dallas u najuži krug kandidata za naslov.

Mark Cuban, vlasnik Mavsa odluèan je u svojoj misija dovoðenja Anthonya iz Nuggetsa ali još uvijek nisu napravili ponudu koja bi zadovoljila zahtjevnu upravu Denver Nuggetsa. Mavericksi na poziciji koju igra veæ spomenuti Anthony imaju Carona Butlera te uvijek korisnog veterana Shawna Mariona. Doðe li do razmjene izmeðu ova dva kluba vjerojatno æe biti ukljuèen jedan od dvojca Butler i Marion.

Uz Dallas vjeruje se da su i Houston Rocketsi jedna od potencijalnih destinacija za Anthonya.

Pored Dallasa i Rocketsa tu su èesto spominjani New York Knicksi koje i sam Anthony najviše preferira od svih klubova. Ali za razliku od ostalih timova Knicksi imaju i pomoæni plan ako sreæa ipak ne bude na njihovoj strani i ne dovedu Anthonya.

“Možda æe iæi za Andreom Iguodalom iz Philadelphije, koji bi se dobro uklopio u sistem Mikea D`Anthonia”, izjavio je Chris Broussard, novinar True Hoopa. “Druga opcija Knicksa bi bila dovoðenje veæ dokazanih igraèa iz Clevelanda, Andersona Varejaoa i Daniela Gibsona“, dodao je Broussard.

Knicksi pokušavaju saznati da li su to bolje opcije od onih koje bi im se mogle pružiti od slobodnih igraèa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE