Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

I Lamar Odom odustao od nastupa na Olimpijskim igrama

Serija otkazivanja nastupa za amerièku košarkašku reprezentaciju se nastavlja. Krilni igraè Los Angeles Clippersa Lamar Odom (32) posljednji je u nizu odustao od nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu.

Odom je obavijestio predsjednika Košarkaškog saveza SAD-a Jerryja Colangela i izbornika Mikea Krzyzewskog da se neæe pojaviti na pripremama koje poèinju u èetvrtak u Las Vegasu. Poslije vrlo loše sezone u Dallasu želi se dobro pripremiti za novu sezonu u kojoj æe ponovno igrati za Clipperse, momèad u kojoj je i poèeo karijeru.

Podsjetimo, prije nekoliko su dana nastup u Londonu zbog ozljeda otkazali Miamievi košarkaši Dwyane Wade i Chris Bosh, a još su ranije isto napravili i Dwight Howard, Derrick Rose, LaMarcus Aldridge i Chauncey Billups.

U èetvrtak bi se tako izborniku trebala javiti 15-orica igraèa, od kojih æe 12-orica putovati na OI. Na popisu su LeBron James, Kobe Bryant, Carmelo Anthony, Kevin Durant, Deron Williams, Chris Paul, Tyson Chandler, Kevin Love, Russell Westbrook, Andre Iguodala, James Harden, Eric Gordon, Blake Griffin, Rudy Gay i Anthony Davis. Ovaj potonji, najbolji igraè prošle sveuèilišne sezone i prvi izbor drafta, takoðer ima problema s ozljedom gležnja, ali se oèekuje njegov dolazak na poèetak priprema.

Latest Posts

NE PROPUSTITE