Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

I LeBron želi u London!

Dan nakon što je Kobe Bryant rekao da želi zaigrati za amerièku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, isto je ponovio i drugi ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James.

“Volio bih biti dio momèadi koja æe iagrati na Olimpijskim igrama. Nevjerojatna je stvar predstavljati svoju zemlju i nadam se samo da æe me zdravlje poslužiti. Uvijek sam na raspolaganju za Olimpijske igre” kazao je najkorisniji igraè NBA lige iz protekle dvije sezone, koji bi u Londonu mogao i treæi uzastopni put predstavljati SAD na Olimpijskim igrama, nakon Atene 2004. i Pekinga 2008. godine.

“Ako æe me trener Mike Krzyzewski trebati, na raspolaganju sam. Trener ima moj broj” dodao je LeBron.

Amerièka reprezentacija kvalificarala se na OI osvajanjem SP-a u Turskoj. Podsjeæamo, tu je reprezentaciju SAD-a, u kojoj nije bilo igraèa koji su nastupili prije dvije godine na OI u Pekingu, predvodio Kevin Durant.

Za razliku od Jamesa, koji se poput Bryanta, Carmela Anthonyja i Chrisa Paula stavio na raspolaganje Krzyzewskom, zasad to nisu htjeli uèiniti njegovi suigraèi iz Miamija Dwyane Wade i Chris Bosh.

“Daleko su Olimpijske igre. Imam puno drugih stvari o kojima se sada trebam brinuti i nije još trenutak za donošenje takve odluke” komentirao je Wade moguænost nastupa na OI u Londonu, dok je Bosh na istu temu kazao:

“Koncentriran sam samo na sadašnjost. Ne mogu sada misliti o tome. Kada sezona završi razgovarat æemo o tome.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE