Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

I McGrady bi igrao u Miamiju

U NBA ligi se ovih dana dobiva dojam da bi mnogi voljeli igrati u Miami Heatu. Èak ne nužno igrati, nego samo sjediti na klupi i navijati za Wadea, Jamesa i Bosha.

Neki su spremni prihvatiti i veteranski minimum samo da bi odjenuli dres Miamija i, kako su mnogi uvjereni, proslavili naslov prvaka NBA lige iduæe sezone.

Jedan od takvih je Tracy McGrady, 31-godišnji košarkaš koji je prije nekoliko godina bio veæa zvijezda od LeBrona, Wadea i ostalih. Uostalom, tko ikada može zaboraviti što je napravio prije šest godina kada je u zadnje 33 sekunde postigao 13 poena (èetiri trice plus slobodno bacanje) za preokret i pobjedu Houstona protiv San Antonija.

Taj trenutak je bio samo jedan u nizu briljantnih ovog košarkaša, no zadnje dvije sezone u Houstonu, kao i prošlu u New Yorku, McGrady se uglavnom borio sa ozljedama, a ne sa suparnicima.

McGrady je danas slobodan igraè i njegova je želja jasna, želi doæi u Miami, no klub s Floride ne trpi više nova pojaèanja. S druge strane, Chicago i Los Angeles Clippersi su se ponudili kao novo McGradyjevo utoèište.

Latest Posts

NE PROPUSTITE