Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

I Netsi uspješni na startu predsezone

Košarkaši New Jersey Netsa u prijateljskoj su utakmici svladali izraelsku ekipu Maccabi Haifa. Najzaslužniji za pobjedu Netsa bio je njihov ovogodišnji izbor u prvoj rundi drafta, Derrick Favors.

Konaèan rezultat susreta je bio 108:70, a spomenuti treæi izbor ovogodišnjeg NBA drafta ubacio je 14 poena i uz to uhvatio 9 lopti. Isto toliko poena ubacio je i Anthony Morrow (trica 4/6), dok je 12 poena pridodao Devin Harris. Kod poražene ekipe najistaknutiji je bio Sylen Ladesburg sa 24 poena.

Prvi dio susreta domaæi su igraèi dobili rezultatom 56-43, dok je veæ u samom uvodu utakmice Favors upisao 12 poena. Od toga je tri protunapada zakljuèio sa atraktivnim zakucavanjem.

Bio je odlièan, dobro je odigrao u oba smjera, pogotovo u napadu. Za prvu profesionalno utakmicu ostavio je odlièan dojam”, izjavio je trener Netsa Avery Johnson.

Favors je ovom utakmicom potvrdio da su èelnici Netsa pametno odluèili ne mijenjajuæi ga za Carmela Anthonya. A i prema rijeèima mladog novaka te ga prièe nisu puno sputale da prikaže dobru igru.

Osjeæam se dobro i ne brinem se previše oko toga”, rekao je Favors i dodao: “Mislim da sam dobro odigrao, unio dodatnu energiju u igri pod košem i presretan sam što se moj rad ovog puta isplatio.

Za kraj spomenimo da je utakmicu pogledalo nešto više od 5000 ljudi, a utakmica je odigrana u “rezervnoj” dvorani Prudential Central buduæi da dvorana u Brooklynu još nije dovršena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE