Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

I Rip Hamilton razmišlja o povratku na NBA parkete

Dok se u NBA-u novac ovo ljeto baca na sve strane, ne možemo okriviti nikoga tko pokuša dobiti posao u nekoj momčadi.

A što reći o čovjeku koji je jedan od najboljih mid-range šutera svih vremena ?

Bivši igrač Detroit Pistonsa, šuter Richard Hamilton (38 g,), nije ostao samo na razmišljanju o povratku. Rekao je za CBS Sports kako je njegov agent pustio neke informacije kroz ligu da će on kroz idući mjesec pokušati se vratiti u igračku formu.

Dajem sebi 30 dana gdje će se stvarno posvetiti teretani“, rekao je Hamilton Anathi Pandian. „Radim na svojoj igri. U teretani sam. Trčim nekoliko kilometara na dan. Pokušavam vidjeti hoće li moje tijelo izdržati. Ako moje tijelo može izdržati ovih 30 dana, vratit ću se.

Hamilton nije igrao od 2013, kada je malo nastupao za Chicago Bullse. Naravno, većinu svoje karijere proveo je s Pistonsima kao vodeći strijelac šesterostrukih finalista Istočne konferencije.

Hamilton je rekao kako ovaj povratak nije samo u vezi novca ili osvajanja novog prstena.

Ustvari, ovo radim za svoju djecu i za sebe, naravno, da dobijem priliku za igru“, rekao je Hamilton. „I ako postoji prilika da osvojim još jedan prsten, ja sam za to.

Hamilton nije jedini igrač koji traži povratak. Njegov bivši suigrač na UConn-u, Ray Allen (40), navodno je zainteresiran za povratak nakon dvogodišnje pauze. Stephen Jackson (38), također traži još jednu priliku. On je razgovarao s Golden State Warriorsima o sudjelovanju na trening kampu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE