Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

I sa lošom obranom Cavsi došli do pobjede

Sinoæ su u NBA ligi odigrane samo dvije utakmice, Cavsi su teže nego što se oèekivalo dobili Raptorse, a Miami je posve deklasirao Pacerse.

Cavsi su izvrsno odigrali u segmentu napada, u prvom poluvremenu ubacili su èak 62 koša, obrana im je tokom cijele utakmice bila najlošiji segment igre, ali kada se utakmica lomila obranu su odigrali na vrlo visokom nivou. Cavse su predvodili LeBron James sa 28 koševa, 9 skokova i 11 asistencija i Mo Williams sa 22 koša i 10 asistencija.  Shaquille O`Neal je ubacio 16 koševa uz samo 3 promašaja (7-10), te je uspio zaustaviti ponajbolje šutere Raptorsa, Turkoglua i Bargnanija (zajedno su ubacili samo 22 koša). Raptorse je predvodio Chris Bosh sa 21 košem i 10 skokova.

Nakon utakmice trener Cavsa Mike Brown je izjavio: “U napadu smo odigrali izvrsno, naroèito u prvom poluvremenu, obrana nam nije bila na razini dosadašnjih, ali smo je popravili u samom finishu utakmice.”

Miami je ostvario domaæu pobjedu nad Pacersima, utakmica je praktièki odluèena u prvom poluvremenu koje su domaæini dobili sa 19 koševa prednosti. Miami su do nove pobijede predvodili Dwyane Wade sa 32 koša (od toga je 18 ubacio u prvom poluvremenu) i 3 blokade i Michael Beasley sa 21 košem i 10 skokova. Kod Pacersa najefikasniji bio je Brandon Rush sa 17 koševa i 10 skokova.

Nakon utakmice Michael Beasley je izjavio: “Wade je danas bio nezaustavljiv, jako ga je teško bilo èuvati, jednostavno igraèi Pacersa nisu imali naèina da ga zaustave.”

Rezultati:

Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors 108:100
Miami Heat – Indiana Pacers 113:83

Latest Posts

NE PROPUSTITE