Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

I Stoudemire želi u Kinu

Amar’e Stoudemire je izjavio kako æe, u sluèaju lockouta koji bi trajao i za vrijeme planiranog poèetka iduæe NBA sezone, razmisliti o pridruživanju turneji Kobeja Bryanta po Aziji.

Prema izvorima iz New York Knicksa, jedan od najboljih krilnih centara lige bi tamo igrao samo ako bi dobio kvalitetno osiguranje u sluèaju ozljede. Prošle je godine Stoudemire s Knicksima potpisao petogodišnji ugovor prema kojem bi trebao dobiti 100 milijuna dolara. Ipak, ugovor mu nije osiguran zato što je veæ prije imao problema s koljenom koje je i operirao.

Nakon potpisa, udovoljio je klupskim zahtjevima da se povuèe iz priprema amerièke reprezentacije za prošlogodišnje svjetsko prvenstvo u Turskoj kako bi se što bolje odmorio.

Takoðer, prije druge utakmice prve runde ovosezonskog doigravanja Istoka protiv Bostona, ozlijedio je leða i još uvijek se nije potpuno oporavio. Iako Knicksima nije dozvoljeno kontaktirati sa svojim igraèima tijekom zabrane rada, preko Amar’eovog agenta, Happyja Waltersa, zasigurno bi mu uspjeli dojaviti da im se ne bi svidjelo ako bi jedna od njihove dvije glavne zvijezde otišla na ekshibicijske utakmice u Kinu koje, uz to, nisu pod ingerencijom NBA-ja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE