Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ibaka: LeBron nije dobar obrambeni igraè

Igraèi Oklahoma City Thundera i Miami Heata pripremaju se za èetvrtu utakmicu finalne serije NBA lige koja se igra noæas u tri sata iza ponoæi. Krilni centar Thundera Serge Ibaka dao je zanimljivu izjavu na raèun LeBrona Jamesa i tako dodatno “zakuhao” situaciju.

“LeBron nije dobar obrambeni igraè”, zapoèeo je Ibaka. “Može igrati obranu dvije ili tri minute, ali ne svih 48. Takoðer, ne može èuvati Kevina Duranta 1 na 1.”

Koliko je mudro bilo davati ovakve izjave kada njegova ekipa gubi s 2-1 u Finalu i sljedeæa utakmice se igra u gostima, vidjet æemo uskoro. Pokušavanje provociranja (po)najboljeg igraèa NBA lige teško da može uroditi plodom i vjerojatno je da æe LeBronu ovo predstavljati dodatnu motivaciju da odigra odliènu utakmicu i odvede svoju momèad na mali korak do naslova.

LeBron tijekom ovogodišnjeg doigravanja bilježi sjajne brojke od 30,7 poena, 9,7 skokova i 5 asistencija po utakmici te je preuzeo glavnu rijeè u ekipi Miamija i samo ga dvije pobjede dijele od prstena prvaka kojim bi konaèno ušutkao sve “dežurne kritièare” koji mu nedostatak prstenja prvaka navode kao glavni protuargument pri usporedbama s najboljim igraèima NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE