Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igor Kokoškov:”Naši NBA igrači htjeli su igrati”

Jučer je predsjednik slovenskog košarkaškog Saveza potvrdio kako je Luka Dončić htio svim silama zaigrati za Sloveniju u nadolazećem kvalifikacijskom prozoru, ali takvo što su FIBA i NBA stopirali. Igor Kokoškov, izbornik srpske košarkaške reprezentacije i trener Fenerbahčea također je danas izjavio kako su NBA igrači iz Srbije htjeli pomoći svojoj reprezentaciji na turniru u Finskoj.

„Bili smo u kontaktu s igračima iz NBA lige, kao što smo sa svim kandidatima za nacionalni dres. Savez je čekao službeni stav NBA lige, da vidimo kada će sezona i kampovi početi. Kada je objavljeno da kampovi počinju 1. prosinca priča je realno bila završena jer nije bilo objektivno da dođi i igraju, a onda se vrate u klupske kampove. Fokusirani smo sada na igrače koji su prisutni i napravit ćemo sve da napravimo dobar rezultat. Volja NBA igrača da dođu i pomognu svakako je postojala, ali to nije bilo objektivno.“ – rekao je Kokoškov.

SACRAMENTO, CA – JANUARY 6: Bogdan Bogdanovic #8 of the Sacramento Kings greets Nikola Jokic #15 of the Denver Nuggets after the game on January 6, 2018 at Golden 1 Center in Sacramento, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Rocky Widner/NBAE via Getty Images)

Latest Posts

NE PROPUSTITE