Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrač Pacersa prekinuo NBA karijeru zbog vjerskih uvjerenja

Darren Collison, igrač Indiana Pacersa odlučio se povući nakon 10 NBA sezona. Collison je to objavio sinoć za The Undefeated.

“Još uvijek volim košarku, no znam da postoji nešto važnije, a to je moja obitelj i moja vjera”, napisao je Collison. “Ja sam jedan od Jehovinih svjedoka i moja vjera mi znači sve. Dobivam toliko radosti od volontiranja da pomognem drugima i da sudjelujem u službi. Radost koju osjećam je bez premca.

“S tim riječima, odlučio sam se povući iz NBA-a.”

Collison je konstantno bio podcijenjen za vrijeme svoje karijere u NBA-u, a bio je jedan od boljih šutera za tri poena; predvodio je ligu u 2017.-18. kada je šutirao čak 46,8 posto za tri.

Kako bi uskoro postao free agent, 31-godišnjak bi vjerojatno probudio velik interes zahvaljujući njegovim konstantnim dobrim igrama. Očekivalo se da će osigurati novi ugovor vrijedan oko 10 do 12 milijuna dolara godišnje, barem prema riječima Adriana Wojnarowskog iz ESPN-a.

Collison je započeo 518 od svojih 708 utakmica u regularnoj sezoni i odigrao je ključnu ulogu u preporodu Indiane tijekom posljednje dvije sezone.

Povlači se s prosjekom od 12,5 poena i pet asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE