Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igraè tjedna: LeBron James

Najbolji igraè proteklog tjedna po izboru forumaša je LeBron James koji je slavio ispred Dwyane Wadea i Stephena Jacksona.

Zanimljivo je da je ovo veæ èetvrti naslov igraèa tjedna iako je igrao samo 3 utakmice protekli tjedan u kojemu su njegovi Cavsi ostvarili 2 pobjede i jedan poraz.

Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers 114-117
Klasièna izvedba LeBrona (37 poena, 8 skokova, 11 asistencija, 2 ukradene lopte i èak 4 blokade) u kojoj je odlièno iskoristio nisku postavu Warriorsa i produžio pobjednièki niz Cavaliersa nad tim klubom na 4 utakmice.

Warriorsi koji imaju velikih problema sa ozljedama su pružili dostojan otpor i dobro su pritisnuli Cavse pred kraj utakmice ali ipak nisu imali snage da iznenade Cleveland koja nakon malo sporijeg starta polako diže formu.

Utah Jazz – Cleveland Cavaliers 97-96
Nakon što je James bio glavni protagonist u seriji 22-4 kojom su Cavaliersi otišli na +6 32,5 sekundi prije kraja sve što je trebalo napraviti je pogaðati slobodna bacanja i nova pobjeda na gostovanju se smiješila.

Medutim promašena slobodna bacanja i trica Sundiate Gainesa kojemu je to bila tek 5 NBA utakmica su sprijeèila Cavalierse da postanu prva NBA momèad sa 31 pobjedom u sezoni. James standardno najbolji kod gostiju sa 36 poena, 9 skokova, 6 asistencija i 5 ukradenih lopti.

LA Clippers – Cleveland Cavaliers 101-102
32 poena, 4 skoka, 4 asistencije, 2 ukradene lopte i blokada je uèinak jamesa u 7 uzastopnoj pobjedi Cavaliersa protiv oslabljenih Clippersa koji su izgubili sve èetiri utakmice bez centra Chrisa Kamana. Rasual Butler (33 poena) i Eric Gordon (28 poena) su pružili odliène partije ali ipak nisu uspjeli odvesti svoju momèad do pobjede protiv Cavaliersa koji su dobili 15 od 19 zadnjih utakmica i 8 0d zadnjih 10 gostovanja.

LeBron James je u proteklom tjednu bio na prosjeku od 35 poena, 7 skokova, 7 asistencija, 3 ukradene lopte i 1,6 blokada po susretu i zasluženo odnio novu titulu za igraèa tjedna.

Ukoliko želite da i Vaš glas vrijedi te odrediti tko æe slijedeæi tjedan odnijeti naslov igraèa tjedna, dovoljno je na forumu dati svoj glas za igraèa dana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE