Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači Bullsa nezadovoljni zbog Butlera

Nakon što su Bullsi izgubili sve šanse za doigravanje, njihova zvijezda Jimmy Butler je otišao obaviti neku „osobnu stvar“. Zbog toga nije otputovao s ekipom na utakmicu u New Orleansu, već je tamo došao sam. Iako je ova utakmica bila beznačajna, Butler je igrao.

Ipak, to što je Butler sam došao na utakmicu, neki igrači Bullsa nisu samo tako prihvatili. Smeta im je to i smatraju da to pokazuje nejednakost među Bullsima. Ti pojedinci smatraju kako je to pokazatelj blage naklonosti tima Butleru. Razlog tomu je to što je Butler u zadnje dvije sezone „eksplodirao“. Ovo je jedna od mnogih loših stvari koje se događaju s Bullsima. Postoji ta blaga podijeljenost u svlačionici. Mlađi igrači vide Butlera kao uzor, vođu. Drugi ga pak, oni stariji, i ne vide kao vođu ekipe, najvjerojatnije zato što se sjećaju kada je u prosjeku zabijao 2 koša po utakmici.

Ova situacija je malo kompliciranija nego što se čini. Da, isprva se čini kao obično jadno jadikovanje nekoliko igrača nakon što su izgubili šansu za ulazak u doigravanje. Nerijetko je da neki igrač propusti utakmicu zbog problema u obitelji. Takav je život NBA igrača. Ali, tu se blago pokazuje, da je Butlerov ego problem otkako je postao zvijezda Bullsa. Unatoč tomu, Butler je odigrao. Došao je kad stvarno nije morao.

Ovdje se ukazuje veliki problem. Problem koji je  zasjenjen svim komentarima igrača, trenera i drugih. Postoji problem u svlačionici Bullsa koji se ne čine kao zajednica koja bi trebala raditi zajedno. Podijeljeni su. Zato se nemojte iznenaditi ako vidite jako velike promjene u rosteru Bullsa ovog ljeta, zato što situacija postaje alarmantna.

Latest Posts

NE PROPUSTITE