Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači mjeseca: Lowry/DeRozan i Kevin Durant

Kyle Lowry i DeMar DeRozan iz Toronto Raptorsa i Kevin Durant iz Oklahoma City Thundera dobili su nagrade za najbolje igrače prošlog mjeseca u NBA ligi.

Simpatični duo iz Kanade, Lowry i DeRozan, Raptorse su odveli do omjera 12-2 u siječnju, a mjesec su završili s 11 uzastopnih pobjeda, što je novi rekord franšize.

DeRozan je prosječno bilježio 24 poena, uz 4 skoka i 4 asistencije. 30 ili više poena je zabio četiri puta, dok je 35 poena, najviše ove sezone, zabio u pobjedi protiv Wizardsa na početku mjeseca. Lowry je s druge strane trpao 22 poena, uz 7 asistencija i 2 ukradene lopte, a na parketu je prosječno provodio 39 minuta, čime je bio najbolji u konferenciji Istok. Lowry je u devet utakmica prešao granicu od 20 poena, a u četiri utakmice je imao 10 ili više asistencija.

Durant nastavlja igrati napadački gotovo nevjerojatnu sezonu; u siječnju je prosječno zabijao 28,5 poena, uz 9 skokova i 4 asistencije. Oklahoma je odigrala 16 utakmica, a na kraju su mjesec završili na omjeru 13-3. Durant je šutirao 50 posto iz igre i 89 posto s linije slobodnih bacanja. Čak 11 puta je zabio 25 ili više poena, a u pobjedi protiv Knicksa u Madison Square Gardenu pri kraju mjeseca je zabio 44 poena, uz 14 skokova i 5 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE