Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igraèi Pistonsa prosvjeduju?

U znak protesta, polovica igraèa Detroit Pistonsa nije prisustvovala na današnjem treningu, izjavio je izvor blizak momèadi.

Meðu igraèima koji se nisu pojavili na treningu bili su Tracy McGrady, Tayshaun PrinceRichard Hamilton i Chris Wilcox. Ben Wallace takoðer nije bio prisutan, ali on veæ nekoliko tjedana ima obiteljsku situaciju zbog koje se pretpostavlja da nije došao.

Prema glasnogovorniku momèadi Cletusu Lewisu, McGrady je izostao zbog glavobolje, Prince imao muèninu, a Hamilton i Wilcox su propustili autobus bez razloga. Ivor je potvrdio bolesti Princea i McGradya, te je dodao da je Wilcox zaspao.

Trener Pistonsa John Kuester nije siguran kako æe postupiti s obzirom na veèerašnju utakmicu protiv 76ersa. “Imalo smo nekih problema, nekih isprika, odsustva zbog glavobolja i sliènih stvari,” rekao je Kuester. “Na utakmicu idemo sa igraèima koji su ovdje.”

Na treningu su prisutni bili Charlie Villanueva, Jason Maxiell, Will Bynum, Ben Gordon, Greg Monroe i DaJuan Summers. Jonas Jerebko je bio tamo, ali je samo radio svoje uobièajene vježbe za oporavak od ozljede.

Latest Posts

NE PROPUSTITE