Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači tjedna: Al Horford i Mo Williams

Proglašeni su novi igrači tjedna u NBA ligi za period od 12. siječnja do 18. siječnja. Tako je u Istočnoj konferenciji najboljim proglašen centar Atlanta Hawksa Al Horford, dok je u Zapadnoj konferenciji istu nagrada dodijeljena Mo Williamsu, razigravaču Minnesota Timberwolvesa.

Horford je bio ključni čovjek Atlante prošlog tjedna u kojem su Hawksi pobijedili u sve 4 utakmice (sve u gostima), dok je Horford igrao u njih tri. Bilježio je prosjeke od 21,7 poena uz gotovo nevjerojatnu efikasnost od 84% (šut 27/32), a uz to je imao i 8 skokova i 6,3 asistencije. Vrhunac njegovih prošlotjednih partija bio je triple-double učinak ostvaren protiv Philadelphije, njegov prvi u karijeri u kojemu je Dominikanac skupio 21 poen, 10 skokova i 10 dodavanja.

Mo Williams je dobitnik priznanja ponajprije zbog najbolje partije u karijeri protiv Indiana Pacersa u Indianapolisu kada je ubacio 52 poena i pomogao Wolvesima da dođu do pobjede 110:101, Minnesota je tjedan zaključila omjerom 2:1 a Mo je bilježio brojke od 30 poena i 6,3 asistencija za prosječno 39,8 minuta provedenih u igri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE