Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači tjedna: Andre Drummond i Stephen Curry

Centar Detroit Pistonsa Andre Drummond i razigravač Golden State Warriorsa Stephen Curry dobili su nagrade za najbolje igrače prošlog tjedna u NBA ligi.

Mladi 22-godišnji centar Pistonsa je u prošlom tjednu, u sve tri pobjede Pistonsa u tri odigrane utakmice, zabilježio double-double učinak u poenima i skokovima. Drummond je u prosjeku, za 37 odigranih minuta, trpao 19 poena, uz 16 skokova i 3 blokade. Tjedan je zaključio 20-20 susretom u pobjedi protiv Chicago Bullsa.

Razigravač Warriorsa i MVP lige Stephen Curry nevjerojatno je započeo prvi tjedan NBA sezone. Momčad iz Oaklanda je, isto kao i Pistonsi, slavila u sve tri odigrane utakmice prošlog tjedna, a Stephen Curry je glavni razlog što je tome tako. U prosjeku je igrao samo 33 minute, a trpao je nevjerojatnih 39 poena, uz 5 skokova, 7 dodavanja i 2 ukradene lopte. Šuterske brojke su bile izvanserijske; 58 posto ukupan šut iz igre, 49 posto za tri poena, te 96 posto slobodna bacanja.

MVP je u prvom susretu sezone Pelicansima zabio 40 poena, da bi u revanšu, na gostovanju samo 4 dana poslije, zabio čak 53 poena, uz 8 pogođenih trica.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE