Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači tjedna: DeMar DeRozan i James Harden

Startni bekovi Toronto Raptorsa, odnosno Houston Rocketsa DeMar DeRozan i James Harden osvojili su nagradu za igrače tjedna (12.12.-18.12.) u svojim konferencijama.

Najbolji ovotjedni igrač Istoka kanadsku momčad vodio je do omjera 3-1 s najvišim ligaškim prosjekom poena od 31,5 koje je ubacivao uz 60% iz igre. Ovo je također drugi put ove sezone da ovaj treći najplaćeniji igrač lige zabija preko 30 poena u četiri utakmice zaredom. Ovaj tjedan za njega nije nikakva slučajnost, s obzirom na to da kroz dosad odigranih 27 utakmica ima prosjeke od 28,4 poena s 5 skokova te 4 asistencije.

Franšiza iz Teksasa ovaj je tjedan predvođena Bradonjom imala omjer 4-0, a Shaqtin’ a Fool legenda je praktički imala triple-double prosjek od 27 poena, 12.8 asistencija što je najbolje u ligi te 9.8 skokova. Ovaj tjedan imao je i back-to-back triple double učinke što mu je pomoglo da preskoči Hakeema „The Dream“ Olajuwona za najviše istih u povijesti franšize. Uz to, Harden i predvodi ligu u broju utakmica s 20 zabijenih poena i 10 podijeljenih asistencija s 18 takvih učinaka.

Ovakvi učinci navedenih igrača očito su uvelike pomogli njihovim ekipama, pa im momčadi sjede na drugom, odnosno trećem mjestu svojih konferencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE