Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači tjedna: Dwyane Wade i Chris Paul

Dwyane Wade iz Miami Heata i Chris Paul iz Los Angeles Clippersa izabrani su za najbolje igrače prošlog tjedna u NBA ligi.

Wade je u prošlom tjednu briljirao; prosječno je zabijao 24,5 poena, uz 4 dodavanja i 2 ukradene lopte. Miami je u četiri odigrane utakmice ostvario omjer 3-1 (jedini poraz na gostovanju u Oklahomi). Wade je šutirao 53 posto iz polja, a u prve dvije utakmice tjedna je bio fantastičan; prvo je Cavsima zabio 32 poena, da bi dva dana poslije uništio Blazerse s 32 poena.

Chris Paul u zadnje vrijeme pokazuje zašto je najbolji razigravač lige; u prošlom je tjednu Clipperse odveo do omjera 4-0, a prosječno je zabijao 26 poena, uz 5 skokova, 11 dodavanja i 2 ukradene lopte. Šutirao je 51 posto iz polja, 38 posto s trice i 85 posto s linije slobodnih bacanja. Na 11 dodavanja u prosjeku je imao samo 2 izgubljene lopte te ponovno pokazuje da je, što se tiče omjera asistencija i izgubljenih lopti, apsolutni majstor. Najbolje utakmice je odigrao protiv Kingsa (30 poena, 11 dodavanja) i Wizardsa (30 poena, 15 dodavanja).

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE