Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači tjedna: Giannis Antetokounmpo i Russell Westbrook

Giannis Antetokounmpo iz Milwaukee Bucksa i Russell Westbrook iz Oklahoma City Thundera dobili su nagrade za najbolje igrače prošlog tjedna u NBA ligi.

20-godišnji igrač Milwaukee Bucksa u prošlom je tjednu briljirao; prosječno je u četiri odigrane utakmice bilježio 19,5 poena, uz 11 skokova i 3 dodavanja. Šut iz polja je bio na vrhunskih 63 posto, dok je slobodna bacanja šutirao 70 posto. Upisao je tri double-double učinka s poenima i skokovima, a u trećoj utakmici tjedna je bio najbolji igrač Bucksa u porazu protiv Rocketsa. U tom susretu je zabio 27 poena, uz 15 skokova i 4 dodavanja. Bucksi su u prošlom tjednu ostvarili omjer 3-1.

Westbrook je za Oklahomu u četiri odigrane utakmice prosječno bilježio 34 poena, uz 9 skokova, 9 dodavanja i 2 ukradene lopte. Na početku tjedna je ostvario triple-double učinak (25 poena, 11 skokova, 14 dodavanja) u pobjedi protiv Orlanda, da bi potpuno poludio u sljedeće dvije utakmice; prvo je na gostovanju u New Orleansu zabio 45 poena (6 skokova, 6 dodavanja), da bi samo dan poslije kod kuće zabio 48 poena, uz 9 skokova i 11 dodavanja. Šutirao je 50 posto iz polja, 39 posto s trice i 95 posto s linije slobodnih bacanja, a momčad je ostvarila omjer 3-1.

Latest Posts

NE PROPUSTITE