Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači tjedna: Isiah Thomas i Russell Westbrook

Isiah Thomas i Russell Westbrook su izabrani za igrače tjedna istočne i zapadne konferencije zbog odličnih predstava koje su priredili od 19. do 25. prosinca.

Thomas je predvodio istočnu konferenciju s 33,3 koša po utakmici te je bio šesti u asistencijama (7,3). Sa Celticsima je prošlog tjedna ostvario 3 pobjede, koje su sve bile u gostima, i jedan poraz. Zabio je 44 koša u utakmici, što je ujedno i njegov rekord karijere, uključujući 36 u drugom poluvremenu u pobjedi protiv Memphis Grizzliesa. Ovoga tjedna mu je, u šutu iz igre, uspješnost bila 48,8%, a 90,7% u slobodnim bacanjima.

Westbrook je prošlog tjedna ostvario jednak broj pobjeda i poraza kao i Thomas sa Celticsima, 3-1. U prosjeku je zabijao 41 koš po utakmici, čime je predvodio ligu, uz 10 asistencija i 9,8 skokova. Postao je tek treći igrač u povijesti koji je uspio zaredati tri utakmice s najmanje 40 koševa, 10 skokova i 5 asistencija, nešto što su do sada uspjeli Elgin Baylor, dvaput, i Wilt Chamberlain. Također je postigao svoj 14 triple-double ove sezone, koji mu je ujedno i bio 6. triple-double s najmanje 40 poena što ga stavlja na treće mjesto svih vremena, a ispred njega su samo Oscar Robertson(22) i Chamberlain(7).

Latest Posts

NE PROPUSTITE