Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači tjedna: Reggie Jackson i Stephen Curry

Reggie Jackson iz Detroit Pistonsa i Stephen Curry iz Golden State Warriorsa dobili su nagrade za najbolje igrače prošlog tjedna u NBA ligi.

Razigravač Pistonsa je u prošlom tjednu svoju momčad odveo do omjera 4-0, a prosječno je bilježio 27 poena, 3 skoka, 8 asistencija  i 2 ukradene lopte. Šuterske brojke su bile fenomenalne; 57 posto iz igre, 53 posto s trice i 89 posto s linije slobodnih bacanja. Najbolju utakmicu je odigrao protiv Phoenix Sunsa kojima je zabio 34 poena, uz 16 asistencija.

Stephen Curry nastavlja briljirati u igrački možda i najboljem startu u sezonu u povijesti NBA lige. Warriorsi su u prošlom tjednu slavili u sve četiri odigrane utakmice (trenutni omjer 22-0), a Curry je prosječno bilježio 35 poena, 4 skoka, 5 dodavanja uz sljedeće šuterske brojke; 61 posto iz igre, 61 posto s trice i za njega niskih 76 posto s linije slobodnih bacanja. Sredinom tjedna je u dvije utakmice zaredom zabio 40 ili više poena; prvo je zabio 40 poena Hornetsima, uz 8 trica i 28 poena u trećoj četvrtini, da bi samo tri dana nakon Raptorsima zabio 44 poena, uz 9 pogođenih trica. Warriorsi su sve četiri utakmice igrali na gostujućim parketima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE