Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igrači tjedna: Mo Williams i Russell Westbrook

Mo Williams iz Charlotte Hornetsa i Russell Westbrook iz Oklahoma City Thundera dobili su nagrade za najbolje igrače prošlog tjedna u NBA ligi.

Mo Williams, razigravač Hornetsa, je u prošlom tjednu, uz Ala Jeffersona, bio glavni razlog što su Hornetsi slavili u sve četiri odigrane utakmice i samim tim se vratili u playoff trku. Williams je prosječno zabijao 19,5 poena, uz 11 dodavanja, a u dvije utakmice je zabilježio double-double s poenima i asistencijama. U tri, od ukupno četiri odigrane utakmice, je zabio 20 ili više poena.

Razigravač Thundera Russell Westbrook imao je tjedan koji je bio na granici zdrave pameti. U tri odigrane utakmice imao je prosjek od 41 poena, 12 skokova i 11 dodavanja, a Oklahoma je ostvarila omjer 2-1. U prvoj utakmici tjedna je zabio rekord karijere 49 poena, a nadodao je 16 skokova i 10 dodavanja; nakon toga je protiv Chicago Bullsa zabio 43 poena, uz 8 skokova i 7 dodavanja, da bi tjedan završio s 30 poena, 11 skokova i 17 dodavanja protiv Toronto Raptorsa.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE