Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igraè tjedna: Dwyane Wade

Nakon što je propustio 4 utakmice zbog ozljede, Dwyane Wade se vratio u velikom stilu i sa 3 odliène izvedbe uvjerljivo osvojio nagradu za igraèa tjedna po izboru forumaša. Wade je osvojio 38 bodova, a iza njega su ostali LeBron James sa 25 i Davida Lee sa 21 bodom. Takoðer treba spomenuti da je Wade proglašen za igraèa tjedna u Istoènoj konferenciji i na službenoj stranici Nba lige.

Miami Heat – Golden State Warriors 110:106

Nakon utakmice, Dwyane Wade je mogao samo uzdisati “nema lakih utakmica u NBA ligi” izjavio je nakon pobjede koja je održala Miami u borbi za doigravanje. Wade je utakmicu završio sa 35 poena poena i 12 asistencija dok je kod Warriorsa najbolji bio Anthony Morrow sa 24 poena. Ove godine katastrofalni Warriorsi su pružili èvrst otpor protiv Miamija koji je izgubio 4 utakmice u nizu, ali su Wade i Richardson koji je postigao 2 trice u zadnjoj minuti utakmice sprijeèili iznenaðenje i pokazali da Miami ne odustaje od borbe za 8 mjesto na istoku za koje takoðer konkuriraju i Charlotte Bobcatsi.

Miami Heat – Los Angeles Lakers 114:111 (p)

U utakmici prepunoj izmjena momèadi u vodstvu (31) i izjednaèenja (19) Miami je došao do najveæe pobjede sezone na krilima Dwyane Wadea te dvojca Q.Richardson i J. O`Neal. Wade je opet predvodio svoju momèad sa 27 poena i 14 asistencija, Richardson je sa 25 poena postigao osobni rekord sezone, a O`Neal je iznudio kljuèno probijanje Bryanta (39 poena) 18 sekundi prije kraja produžetka. “Svi su veèeras odigrali odlièno, J.O. je bio na pravom mjestu, on se odlièno postavlja i štiti reket i ja sam to vidio” izjavio je na kraju utakmice Wade.

Miami Heat – Atlanta Hawks 100:94

Treæu pobjeda u nizu oslabljeni Miami (nedostajali su suspendirani Alston, te ozlijeðeni Wright i O`Neal) je ostvario protiv vrlo dobrih Atlanta Hawksa zahvaljujuæi još jednoj vrhunskoj predstavi Dwyane Wadea koji je predvodio svoju momèad sa 38 poena i 10 asistencija. “Udario me u prsa i rekao da me treba i da se prestanem sažaljevati” izjavio je Michael Beasley koji je poslije toga postigao 14 poena (22 ukupno) nakon što ga je Wade motivirao u jednom od prekida na poèetku drugog poluvremena kada je Miami gubio 12 poena razlike. Wade je izjavio: “Odluèujuæi je dio sezone i trebamo agresivnog Michaela, osjeæao sam da ga kao voða moram motivirati i on me poslušao i mi smo dobili utakmicu. Ponosan sam na njega.”

Dwyane Wade je u proteklom tjednu bio na prosjeku od 33,3 poena, 12 asistencija, 5 skokova i 2,3 ukradene lopte po susretu i više nego zasluženo je odnio titulu za igraèa tjedna.

Ukoliko želite da i Vaš glas vrijedi te odrediti tko æe slijedeæi tjedan odnijeti naslov igraèa tjedna, dovoljno je na forumu dati svoj glas za igraèa dana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE