Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Igraè tjedna: Russell Westbrook

Uspkos tome što je nedavno ostao iza LeBrona Jamesa u utrci za igraèa tjedna, to nije omelo zvijezdu Thundera da u proteklom tjedna odnese nagradu za igraèa tjedna na našem forumu. Westbrook je odliènim igrama osvojio 39 bodova i iza sebe ostavio Dwight Howarda sa 23 boda, LeBrona Jamesa sa 20 bodova i suigraèa Kevina Duranta sa 16 bodova.

Oklahoma City Thunder – Dallas Mavericks 99:86

Iako su Mavericksi u naletu igraèi Oklahome su kvalitetnom obranom u drugom poluvremenu uspjeli zadržati protivnièku momèad na samo 86 poena i slaviti važnu pobjedu u borbi za što bolju poziciju u doigravanju . Kod domaæina je najbolji bio Kevin Durant sa 25 poena i 14 skokova, dok je Russell Westbrook postigao 17 poena, 6 skokova, i 8 asistencija. Kod gostujuæe momèadi najbolji je standardno bio Dirk Nowitzki sa 24 poena a susret je obilježila i ozljeda prsta Ericka Dampiera koji æe zbog operacije propustiti naredni mjesec.

New York Knicks – Oklahoma City Thunder 118:121 (p)

Tracy McGrady je debitirao za svoj novi klub i odigrao odliènu utakmicu ali to nije bilo dovoljno da bi se pobijedila odlièna momèad Thundera. Najbolji kod Knicksa su bili David Lee sa 30 poena i 10 skokova te dvojica novopridošlih igraèa Eddie House sa 24 poena i McGrady sa 26 poena. Kod Thundera su odliènu utakmicu odigali Westbrook sa 31 poenom, 9 skokova i 10 asistencija te Kevin Durant sa 36 poena.

Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder 107:109

Iako je samo 3 godine u ligi, Kevin Durant je ostvario nešto što niti jedan aktivni igraè u ligi nije uèinio. Sa 32 poena protiv Minnesote je produžio niz utakmica u kojima je postigao 25 poena ili više na 28. Njemu se pridružio i Westbrook koji je u ovoj utakmici sa 22 poena, 10 skokova i 14 asistencija uspio ostvariti triple-double uèinak (1 skok mu je nedostajao u prošloj utakmici). Kod Timberwolvesa su najbolji bili Jonny Flynn i Kevin Love sa 19 poena.

Russell Westbrook je u proteklom tjednu bio na prosjeku od 23,3 poena, 8,3 skokova, 10,3 asistencije i 1 ukradenoj lopti po susretu i zasluženo je odnio svoju prvu nagradu za igraèa tjedna.

Treba još napomenuti da je u skraæenom tjednu zbog All-Star vikenda igraè tjedna bio LeBron James sa 31 bodom, dok su iza njega ostali V.Carter i S.Curry sa 24 boda.

Ukoliko želite da i Vaš glas vrijedi te odrediti tko æe slijedeæi tjedan odnijeti naslov igraèa tjedna, dovoljno je na forumu dati svoj glas za igraèa dana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE