Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iguodala na kraju sezone napušta Denver?

Izgledno je da bi Andre Iguodala, 28-godišnji bek-šuter košarkaške momčadi Denver Nuggetsa, na kraju NBA sezone mogao aktivirati status slobodnog igrača.

Atraktivni zakucavač i izvrsni obrambeni košarkaš pred posljednjom je sezonom ugovora za koji mu NBA organizacija jamči 16 milijuna dolara. To mu daje stratešku mogućnost da zaštiti svoje interese novim dugoročnim ugovorom kojim bi osigurao egzistenciju umjesto da odigra sezonu za zajamčenu plaću u Denveru pa nakon toga, godinu dana stariji, postane svojevrsni višak na tržištu s perspektivom popunjavanja rupa.

Premda malo koja druga momčad osim Denvera ima mogućnost isplatiti Iguodalu iduće sezone s obzirom na popunjeni prostor salary capa, Iguodala računa da bi mogao dobiti višegodišnji ugovor sa slabije plaćenom prvom godinom i progresivno rastućim prihodima u sezonama koje budu dolazile.

“Mislim da je to za mene najbolja opcija. NBA klubovi znaju što im mogu donijeti, a siguran sam da su toga svjesni i u Denver Nuggetsima”, rekao je američki košarkaški reprezentativac.

Latest Posts

NE PROPUSTITE