Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iguodala: “Oèekujem ostanak u Philadelphiji”

Najbolji igraè Philadelphia 76ersa, Andre Iguodala izjavio je kako oèekuje svoj opstanak u Philadelphiji iako se èesto èuju prièe o njegovoj razmjeni u neku drugu ekipu.

Prièe oko razmjene ovog dvadesetsedmogodišnjeg igraèa krenule su odmah nakon završetka prošle sezone za Sixerse, kada su nakon pet utakmica prvog kruga doigravanja ispali od Miami Heata. Iguodala tada nije htio potvrditi da æe ostati u jedinoj NBA ekipi u kojoj je igrao u svojoj profesionalnoj karijeri, veæ je samo spomenuo kako se nada da æe ostati u NBA ligi.

Od te izjave proteklo je nekoliko mjeseci i Iguodala je promijenio mišljenje te ima odreðeniji odgovor na pitanje oko ostanka u ekipi. “Sretan sam što mogu ostati u ekipi Philadelphije kada sezona krene”, odluèan je bio Iguodala. “Bit æe sjajno vratiti se u ekipu i zajedno s Eltonom Brandom voditi ovu mladu momèad. Imamo moguænosti uzeti nekog dobrog slobodnog igraèa tako da bi sljedeæa godina trebala biti uzbudljiva.”

Za kraj se Iguodala još osvrnuo i na brojne glasine oko njegovog odlaska iz ekipe, koje se pojavljuju gotovo svake godine. “Ne bih se iznenadio da se neka razmjena dogodi, no ipak ne oèekujem da budem mijenjan”, zakljuèio je Iguodala.

Prošle je sezone Iguodala odigrao 67 utakmica regularnog dijela sezone te prosjeèno postizao 14,1 poen, 6,3 asistencije i 5,8 skokova po utakmici. Sliène brojke ostvarivao je i u doigravanju, gdje je u 5 utakmica prosjeèno ostvarivao 11,4 poena, 7 skokova i 6,8 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE