Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Iguodala: Thompson i Curry su najbolji šuteri u povijesti

Andre Iguodala, igrač Golden State Warriorsa koji od ove sezone doprinos ekipi daje s klupe kao šesti igrač, misli kako je pobjednik ovogodišnjeg All-Star natjecanja u tricama, Stephen Curry drugi najbolji šuter ikada te kako je prvi po tom pitanju Klay Thompson.

Curry je osvojio natjecanje s 27 osvojenih bodova, odnosno 23 po starom formatu natjecanja jer se ove godine uvela novina gdje se u jednom nizu nalazi svih pet šarenih lopti koje vrijede dva, umjesto jednog poena, čega prije nije bilo. Ali je, kao i prije, u svakom od preostalih rackova po jedna šarena lopta, koja također vrijedi dva boda. Steph je po mnogima bio favorit što je i potvrdio s pogođenih 13 od 14 posljednjih šutova u finalnoj rundi.

“Klay Thompson je iza mene. Nema šanse. Znao sam da sam obavio dobar posao, posebice u drugoj rundi.“, rekao je Curry nakon pobijede u završnoj rundi pa dodao: “Ali Klay, vidio sam to u njegovim očima. Ako je bio sposoban zabiti 37 poena u jednoj četvrtini, vjerojatno je u stanju zabiti par trica i doseći rezultat od 27 bodova.“

Nakon natjecanja, oglasio se na Instagramu i Andre Iguodala koji je uživo sve popratio u dvorani, a na društvenoj mreži je čestitao Curryju, nazvavši ga drugim najboljim šuterom ikada, a na vrh je postavio Thompsona.           

Latest Posts

NE PROPUSTITE